P&G Consulting

P&G Consulting shpallë konkurs për:

  1. Agjent inhouse në gjuhën suedeze

Kriteret:

  • Të kenë njohuri të mirë të gjuhës suedeze në shkrim dhe të folur;
  • Të jenë aktiv dhe të interesuar për punën që ofrojmë;
  • Edukata dhe morali në punë është i domosdoshëm;

Ne kemi bashkpunim të ngushtë me operatorin e telekomit suedez 3.

Bëjmë shitjen e produkteve dhe shërbimeve nga ky operator vetëm për biznese.

Me lokacion jemi me lokale moderne në qendër të Prishtinës në Pejton gjithashtu ofrojmë ambient mjaftë profesional me, trajnime inhouse.

Orari i punës nga e hëna deri të premten 09:00 deri në orën 16:00.

Natyrisht edhe pushimi i drekës dhe pushime të tjera gjatë ditës.

Gjithashtu ofrojmë orar më të shkurtër pune në krahasim me kompanitë e tjera. Vikendi është pushim

Paga bruto 600€ plus provizion për çdo shitje, fondi pensional paguhet.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund të aplikojnë përmes email adresës: besnik@telifyab.se

Numri i kontaktit: 049344200