MedTech Europe – 35 Agjentë të shitjes

MedTech Europe shpall konkurs për 35 agjentë të shitjes

Kompania Gjermane  MedTech Europe kerkon 35 Agjentë të shitjes!

Gjithë Kosova

Deshironi qe endrrat per nje pune te mire dhe stabile tu behen realitet, ateher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotesuar per agjent te shitjes  jane si ne vijim:

 • Te kete Patent shofer te kategorise B
 • Te kene veture personale apo ne shfrytezim
 • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)
 • Arsimimi i mesem (te pakten)
 • Çiftet kan perparesi (Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune

 • Paga me standarde Evropiane
 • Udhetime te rregullta jashte vendit
 • Seminare ne baza mujore
 • Trajnime dy javore
 • Certifikim pas trajnimeve
 • Mundesi punesimi jashte vendit

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne online permes email adreses aplikoketu@outlook.com apo numrit kontaktues 045/100-094.

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni prej ores 10:00 deri 15:00