Renelual Tahiri Petrol – Vende të lira pune (6)

Renelual Tahiri kërkon:

  • 4 shofera per miksera te betonit dhe
  • 2 shofera pompista per pomp betoni

Kriteret e punësimit:

  • Të kenë përvojë pune së paku 2 vite; 
  • Të kenë patentent e shoferit me kategori C.

Nr. i telefonit kontaktues është: 044/124-525 dhe mund të telefononi në orar prej orës 07:00 deri në orën 17:00 dhe CV në emailin ermal.guri@renelualtahiri.com