Premier HealthCare – Agjent të shitjes (35)

PREMIER HEALTHCARE shpallë konkurs për 35 agjentë të shitjes në teren.

Kompania Gjermane PREMIER HEALTHCARE kërkon 35 Agjentë te shitjes!

Gjithë Kosovën

Dëshironi që ëndrrat për një punë të mirë dhe stabile tu bëhen realitet, atëher aplikoni!

Kushtet të cilat duhet plotësuar për agjentë të shitjes janë si në vijim:

  • Të ketë Patent shofer të kategorisë B
  • Të kenë veturë personale apo në shfrytëzim
  • Të jenë Komunikative
  • Arsimimi i mesëm (të paktën)
  • Çiftet kanë përparësi (Mashkull, Femër)

Kompania ofron kushte shumë të mira pune:

  • Paga me standarde Evropiane
  • Udhëtime të rregullta Jashtë vendit
  • Seminare në baza mujore
  • Trajnime dhjetë ditore
  • Çertifikim pas trajnimeve

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë përmes kësaj emaile:

Jobnetwork.ks@gmail.com

045 400 082

Info – Aplikim Viber –WhatsApp.

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni prej ores 10:00 deri 16:00.