Made In Germany

Agjentë të Shitjes në Teren (35)

Made in Germany  shpallë konkurs per 35 agjentë të shitjes në teren.

Kompania Gjermane Made in Germany kërkon 35 Agjentë të shitjes!

Gjithë Kosovën

Dëshironi që ëndërrat për një punë të mirë dhe stabile tu bëhen realitet, atëherë aplikoni!

Kushtet të cilat duhet plotësuar për agjent të shitjes janë si në vijim:

 • Të ketë Patent shofer të kategorisë B
 • Të kenë veturë personale apo në shfrytëzim
 • Të jenë Komunikative (njohuri në shitje direkte)
 • Arsimimi i mesëm (të pakten)
 • Çiftet kanë përparësi (Mashkull Femer)
 • Kompania ofron kushte shumë të mira pune
 • Paga me standarde Evropiane
 • Udhëtime të rregullta jashtë vendit
 • Seminare në baza mujore
 • Trajnime dhjëte ditore
 • Çertifikim pas trajnimeve

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë përmes kësaj email adrese

Qendresa.librex@gmail.com apo në 049 211-501

Për ndonjë informatë shtesë mund të kontaktoni në këtë numër telefoni prej orës 10:00 deri 15:00.