DAK Gesundheit

Agjent/e të Shitjes (35) – Malishevë, Drenas, Skënderaj, Shtime

Kompania Gjermane DAK Gesundheit kerkon 35 Agjent te shitjes!

Rajoni Malisheve, Drenas, Skenderaj, Shtime

Deshironi qe endrrat per nje pune te mire dhe stabile tu behen realitet, ateher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotesuar per agjent te shitjes  jane si ne vijim:

  • Te kete Patent shofer te kategorise B;
  • Te kene veture personale apo ne shfrytezim;
  • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte);
  • Arsimimi i mesem (te pakten);
  • Ciftet kan perparesi (Mashkull Femer).

Kompania ofron kushte shume te mira pune

  • Paga me standarde Evropiane;
  • Udhtime te rregullta Jasht vendit;
  • Seminare ne baza mujore;
  • Trajnime dy javore;
  • Certifikim pas trajnimeve.

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojn online permes email adreses

Albanbajraktari9@gmail.com

044-553-136

048-553-136

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni

prej ores 10:00 deri 15:00