German Health Alliance

Agjent/e të shitjes (35) – Mitrovicë, Vushtrri, Skënderaj

German Health Alliance shpall konkurs per 30 agjent te shitjes

Kompania Gjermane German Health Alliance kerkon 35 Agjent te shitjes!

Mitrovice, Vushtrri, Skenderaj

Deshironi qe endrrat per nje pune te mire dhe stabile tu behen realitet, ateher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotesuar per agjent te shitjes  jane si ne vijim:

  • Te kete Patent shofer te kategorise B
  • Te kene veture personale apo ne shfrytezim
  • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)
  • Arsimimi I mesem (te pakten)
  • Ciftet kan perparesi ( Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune

  • Paga me standarde Evropiane
  • Udhtime te rregullta Jasht vendit
  • Seminare ne baza mujore
  • Trajnime dy javore
  • Certifikim pas trajnimeve

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojn online permes email adreses

trimhazirii@icloud.com

049-682-543

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni

prej ores 10:00 deri 15:00