Cedem

Agjent/e të shitjes (30) – Prizren, Gjakovë, Pejë

Cedem shpall konkurs per 30 agjente te shitjes

Kompania Gjermane Cedem kerkon 30 Agjent te shitjes!

Rajoni: Prizren, Gjakove, Peje e rrethine (Rajoni i Dukagjinit)

Deshironi qe endrrat per nje pune te mire dhe stabile tu behen realitet, atehere aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotesuar per agjent te shitjes  jane si ne vijim:

  • Te kete Patent shofer te kategorise B
  • Te kene veture personale
  • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)
  • Arsimimi I mesem (te pakten)
  • Ciftet kan perparesi (Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune

  • Paga me standard Evropiane
  • Udhetime te rregullta Jasht vendit
  • Seminare ne baza mujore
  • Trajnime dy javore
  • Certifikim pas trajnimeve

Te gjithe te interesuarit te aplikojn permes ksaj email adrese

Eljessabeqiri55@gmail.com

044-375-958

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni

prej ores 10:00 deri 15:00