Replay – Vende të lira pune (7)

Albi Group, vazhdon rekrutimin për të plotësuar vende të lira të punës.

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

Ju ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Group sjellë eksluzivisht në Albi Mall brendin e njohur Italian REPLAY dhe me këtë rast kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendet e punës si:

  • Menaxher/e i/e Butikut (1 Pozitë)
  • Asistent/e Menaxher/e i/e Butikut (1 Pozitë)
  • Shitës/e në Butik (4 pozita)
  • Merchandiser (1 Pozitë)

Vendi i punës: Prishtinë

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutem dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të  cilin  aplikoni në email adresën: hr@albicenter.com

Konkursi do të jetë i hapur deri me Datën 19.07.2020.

Duke ju falenderuar për aplikim, ju njohojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.