ECOINN – Vende të lira pune (40)

Kompania inovative ECOINN shpallë konkurs për 40 vende të lira pune në të gjitha qytetet e Kosovës.

VREJTE: Punësim i menjëhershëm!

•AGJENT-E i/e shitjes (40 pozita të lira)

  • Mosha 19 vjet e lartë;
  • Së paku shkollimin e mesëm;
  • Të ketë patent shoferin kategoria “B”;
  • Të ketë komunikim të mirë;
  • I gatshëm të punojë në grup;
  • Çiftet dhe ata që kanë veturë do kenë përparsi në përzgjedhje.

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në emailin ecoinnkosovo@gmail.com, për info shtesë mund të shkruani në Viber ose WhatsApp +383 (0) 46 / 39 99 99 vetëm gjatë orarit 11:00 – 13:00.