Renelual Tahiri Petrol – Vende të lira pune (6) (Prishtinë)

Pompa e derivateve Renelual Tahiri pika në Prishtinë shpallë konkurs për pozitën:

  1. Kamarier (2 pozita)
  2. Shankist (1 pozitë)
  3. Punëtor në autolarje (2 pozita)
  4. Pompist (1 pozitë)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë i sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve
  • Aftësi të mira komunikuese me klientët
  • Të ketë përvojë pune
  • Të jetë fleksibil dhe i shoqërueshëm

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëpërmendura mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit  +38348374330 nga ora 08:00 deri në orën 18:00 apo të dërgojnë Cv-të e  tyre në email-in ermal.guri@renelualtahiri.com