GreenDoor sh.p.k.

Arkitekt/e

kërkojmë puntor/e për këtë pozit: Arkitekt/e
Kualifikimet: Të posedojë diplomë universitare.
Të ketë përvojë pune min 5 vjet.
Të posedojë njohuri të shkëlqyera të programeve Autocad, Archicad,Lumion, Twinmotion,3d Max , 3D Render Soft, Photoshop, MS office , etj;
Të posedojë patent shofer kategorin B
Kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në dhe portofolin në email: Greendooring@gmail.com