Sutherland – Këshilltarë të Kujdesit ndaj Konsumatorit me Gjuhë Italiane

Këshilltarë i Kujdesit ndaj Konsumatorit me Gjuhë Italiane

Sutherland është themeluar në ShBA në vitin 1986 dhe është kompani globale që mirret me proceset e bizneseve.  Në Kosovë është hapur në vitin 2017 dhe ka rreth 250 të punësuar që ofrojnë përkrahje teknike dhe kujdes ndaj klientëve.

Sutherland është në kërkim të kandidatëve italian-folës që dëshirojnë të punojnë në pozitën Këshilltarë i Kujdesit ndaj Konsumatorit me Gjuhë Italiane.

Cilat janë detyrat e juaja?

 • Të përgjigjeni në pyetjet, kërkesat dhe ankesat e konsumatorëve duke iu ofruar zgjidhje korrekte
 • Të ofroni informata aktuale mbi produktet dhe shërbimet e Klientit tonë
 • Sjellje dhe komunikim profesional në komunikim me telefon dhe në të shkruar me e-mail.
 • Të mirëmbani relacione me konsumatorët dhe prezantoni kompaninë në mënyrë profesionale.

Çka presim ne nga ju?

 • Nivel shumë të mirë të gjuhës italiane (në të shkruar dhe të folur)
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese
 • Fleksibil për të punuar në orare me ndërrime
 • Gatishmëri për marrje të vendimeve të shpejta
 • Aftësi adaptimi me dinamikën e punës

Çka përfitoni ju nga ne?

 • Paga konkurruese
 • Benefite shtesë (Sigurim Shëndetësor, mbulim të shpenzimeve të transportit, bonuse)
 • Trajnim intenziv dhe i vazhdueshëm me standarde dhe kualitet global për kujdes ndaj konsumatorit
 • Mundësi zhvillimi profesional

Ju mund të kontaktoni ekipin tonë të Rekrutimit për të shfaqur interesimin tuaj për këtë mundësi të mahnitshme në: kosovo.careers@sutherlandglobal.com, apo në: +383 49 955 470.

Aplikoni direkt në butonin e mëposhtëm:
Apliko