Shell Kosovo – Kamarier, Banakier

Lokacionet: Prishtinë, Obiliq

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
  • Respektimi i rregullave në punë;
  • Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

  • Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme hoteleri;
  • Njohja e mirë e punës me kompjuter;
  • Njohja e gjuhës angleze përparësi;
  • Patent shofer kategoria – B.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes email adreses
hr.shell.rks@gmail.com

Në subject le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08:00 – 17:00 në nr.: 
+386 49 940014