KCC Sh.P.K (TNT & FedEx) – Shofer/e (3)

Pozita: Shofer III
Departamenti: Operativa

Kompania: KCC Sh.P.K (TNT & FedEx)

Për kompaninë

KCC Sh.P.K është përfaqësuese e kompanisë globale TNT që nga viti 2001, me një staf profesional dhe me teknologjinë më të avancuar të transportit. Tani TNT do të shkrihet në një kompani me kompaninë e mirënjohur amerikane FedEx, dhe si rrjedhojë e kësaj shkrirje, KCC Sh.P.K. është duke e rritë stafin e saj ne departamentin e operacioneve, shitjes dhe kujdesit ndaj klientit.

Detyrat dhe përgjegjësitë              

  • Sipas orarit të përcaktuar transporton dërgesat e Economy Express (transportit rrugor) në Sofje, dhe anasjelltas
  • Përmbush objektivat ditore të përcaktuara nga Agjenti i Import & Eksport
  • Mirëmbanë automjetin që shfrytëzon për shpërndarjen/marrjen e dërgesave

Kualifikimet       

  • Komunikues i mire (komunikativ)
  • Patent shofer B
  • Njeh gjuhen angleze apo serbo-kroate
  • I/e veteorganizuar

Shtesë

  • Puna do të zhvillohet në relacionin Prishtinë – Sofje
  • Kandidati do të trajnohet 1 javë në zyret e TNT-së në Prishtinë

Si të Aplikoni

Dergoni CV-në në email: info@kcc-ks.com

Afati I fundit për të derguar CV-në 5 Prill 2020