AMsolution – Agjent i shitjes në gjuhën angleze ose suedeze

AMSolution ka hapur për:

  • Agjentë të shitjes në gjuhën angleze
  • Agjentë të shitjes në gjuhën suedeze(më e preferueshme)

Detyrat kryesore:

  • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
  • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
  • Analizon prezencen e produkteve në treg, përcjell konkurrencen;
  • Realizon të gjitha komunikimet me klient;

Kualifikimet e kerkuara:

  • Të ketë të kryer shkollën e mesme;
  • Të ketë përvojë pune në shitje;
  • Aftesi te mira ne komunikim, shitje dhe negocim.

Për te aplikuar na kontaktoni përmes email-it Info@amsolution.tech , ose na kontaktoni në numrat e telefonit: 045 423832 dhe 048 760074 

Kompania gjendet në Vushtrri, Rruga Ismail Qemali, kapur me bankën BKT.