Venus Hotel – Kamarier/e, Recepsioniste, Mirëmbajtës/e, Enëlarës/e

Pozita: Kamarier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • T’i mirëpresë mysafirët
 • T’i informojë mysafirët rreth menysë dhe të bëj rekomandime sipas nevojës.
 • Të merr porosinë si dhe të servoj ushqimin dhe pijet e kërkuara.
 • Të sigurohet gjatë gjithë kohës që mysafirët të jenë të kënaqur me shërbimin si dhe të përgjigjet në mënyrë profesionale ndaj çdo kërkese të tyre.
 • Të kryej detyrat që i caktohen.

Aftësitë:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative.
 • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese.
 • I/e motivuar për punë.
 • Përvojë pune.

Te gjithë të interesuarit për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV-në dhe një fotografi të tyre në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com


Pozita: Recepsioniste

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëpret dhe përshëndetë mysafirët
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e hotelit dhe tarifat.
 • Bashkëpunon me stafin duke përfshirë edhe mirëmbajtjen.
 • Menaxhon rezervimet e dhomave.
 • Monitoron vizitorët në hotel.
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit.

Kriteret:

 • Vëmendje në detaje dhe saktësi
 • Pamje dhe qëndrim profesional.
 • Diploma e shkollës së mesme, diploma universitare përparësi.
 • Eksperiencë në komunikim me mysafirë / klientë, mundësisht në një mjedis mikpritës.
 • Aftësitë administrative.

Te gjithë të interesuarat për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV-në dhe një fotografi të tyre në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com


Pozita: Mirëmbajtës/e 

 • Të ketë aftësi të mira organizative
 • Të jetë energjik dhe i/e motivuar
 • Të ketë aftësi të punës në ekip
 • Të ketë përvojë adekuate pune

Te gjithë të interesuarit për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV-në dhe një fotografi të tyre në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com