Drymades Hotel & Bungalow – Vende të lira të punës, Dhërmi

Drymades Bungalows

Aktivitet i perbere nga: Hotel me 37 dhoma
Restorant peshku buze detit me 60 tavolina
Beach bar ne Plazh me 100 shezllone

Kemi hapur dyert per rekrutime:

Financa

 • Financier
 • Ndihmes Financier
 • Magazinier

Restaurant

Salla

 1. Shef Salle/ Kryekamarier
 2. Kamarier/e Restorant (me perparesi eksperienca e meparshme ne restorante peshku)
 3. Ndihmes Kamarier Restoranti
 4. Kasier
 5. Hostess
 6. Banakier/e

Kuzhina

 • Chef kuzhine
 • Kuzhinier (2)
 • Kuzhinier – Antipasta të ftohta
 • Ndihmës Kuzhinier – Antipasta të ftohta
 • Ndihmës kuzhinier – Sallata
 • Skarist
 • Picajol
 • Pastrim
 • Pastrues peshku
 • Ndihmës Pastrues Peshku
 • Pastrues pjatash
 • Pjatalarës
 • Sanitari
 • Mirëmbajtjës

Beach Bar

 1. Kamarier/e Beach Bari (me perparesi eksperienca e meparshme ne sezone verore jashte ose brenda vendit)
 2. Barist/e
 3. Ndihmes Banakier/e
 4. Hostess

Perparesi perbën:

 • Eksperienca
 • Gjuhet e huaja
 • Soft skills (komunikim, puna ne grup, etj)
 • Gjinia femerore

Dergoni CV-n tuaj ne adresen: info@drymades.al ose https://drymades.al/career/
Per informacione +355 69 600 5700

Vendodhja: Dhërmi

Pagesa: Paga kompetitive në tregun Shqipëtar

Përshkrimi i punës: Standarte sipas pozicionit

Benefite:

 • Pagesa mujore + Benefite
 • Pozicionet jane sezonale por edhe afatgjata ne baze te pozicionit
 • Kontratë pune e rregullt
 • Trajnim perpara dhe gjate punesimit nga profesioniste
 • Siguracione të mbuluara nga punëdhënësi
 • Ushqim dhe akomodim i mbuluar nga punëdhënësi