QS Application – Senior Web Developer

Titulli: Senior Web Developers

Data: 06 Mar – 10 May 2020  

Ajo që na veçon është forca jonë inovative dhe aftësia për të frymëzuar klientët tanë për ide të reja dhe për të futur teknologjitë pioniere shpejt. Ne jemi gjithmonë në kërkim të entuziastëve që duan të vënë në dyshim ekzistencën, të provojnë ide të reja dhe të arrijnë qëllime emocionuese së bashku. A jeni gati?

DETYRAT:

  • Ekip mbështetës në zhvillimin e uebsajtit të plotë
  • Zhvillimi i Backend duke përdorur Node.js, Java,MongoDB, C# dhe framework të ndryshme të uebit.
  • Zhvillimi i Frontend duke përdorur HTML, CSS, JavaScript, Angular, JQuery, React dhe MobX
  • Fokusi kryesorë do të jetë në Backend.

KUALIFIKIMET:

  • Entuziastë për zhvillimin Agile të WebSajteve ose Softuerëve dhe për Teknologjinë Cloud më të re, si dhe trendet aktuale të teknologjisë
  • Mos të kesh frigë për gjuhët, frameworks dhe sfidat e reja
  • Standardet e cilësisë së lartë
  • Shkathtësi të shkëlqyera të komunikimit në Team, si dhe gatishmërinë për të udhëtuar ndonjëherë edhe jashtë vendit (Gjermani, USA etj).

Përveç një pagese tërheqëse, Ne promovojmë zhvillimin tënd profesional si gjatë punës ashtu edhe përmes mundësive unike të trajnimit. Si një ekip inovativ, i larmishëm dhe dinamik ndërkombëtar, Ne i ndajmë njohuritë tona dhe punojmë së bashku. Kjo të ndihmon të zhvillosh veten tuaj, të ndërtosh njohuri dhe aftësi të reja dhe të tregosh se çfarë aftësish ke.

Nëse edhe ti e ndan pasionin tonë për përsosmëri dhe po kërkon një sfidë emocionuese karriere, atëherë bëhu pjesë e QSApplications! CV-në tuaj mund ta dërgosh në: hr@qsapplication.com

Na kontaktoni përmes Email: hr@qsapplication.com ose në numrin e telefonit: 045 800 759.