NTP Shehu – Vende të lira pune (10)

KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkalleve  nga druri “ SHEHU N.T.P” ne Drenas, shpallë konkurs për vende të lira pune si:

  1. Punëtorë në fabrikë – 3
  2. Monter në teren – 3
  3. Punëtorë në sektorin e metalit  (saldues) –  2
  4. Operator në CNC – 2

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: shkallashehu@gmail.com

Ose te  paraqiten personalish në fabrikë

Adresa: Parku I Biznesit – Drenas

Tel:  045 600 446,  dhe 045 600 975