Global Service – Vende të lira pune (9)

Kompania Global Service me seli në Pejë shpallë konkurs për këto vende të lira pune:

  1. 4 vullkanizer 
  2. 1 mekanik 
  3. 1 ndihmës mekanik
  4. 1 mjeshtër të gjeometrisë (regllazhës)
  5. 2 autolarës

Kandidati per poziten nr 1 preferohet te kete njohuri ne montimin e gomave te veturave

Kompania Global Service premton kushte sipas ligjeve te aplikueshme ne kosove dhe page konkuruese. Te interesuarit te lajmrohen ne kete nr telefoni 049591033