Boutique Caffe Runway – Kamariere

Pozitat: Kamariere (femer)

Orari i plote / pasdite

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • T’i mirëpresë klientët;
  • T’i informojë klientët rreth produkteve dhe të bëj rekomandime sipas nevojës;
  • Të merr porosinë si dhe të servoj e kërkuara;
  • Të kryej detyrat që i caktohen.

Aftësitë:

  • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese;
  • I/e motivuar për punë;

Të interesuarit të lajmërohen në këtë email adresë:

info@runwayboutique-ks.com
ose ne nr. e tel 044-666678 viber / whatsapp

Lokacioni: Rruga Tirana C4/3 , Prishtine