Tai Sweets – Menaxher/e (Prishtinë, Prizren)

Tai Sweets në pikën në dy pikat e saj kërkon të rekrutojë menaxher/menaxhere me përvojë pune (Prishtinë dhe Prizren).
Benefitet: Tai Sweets ofron pagë konkuruese dhe bonuse për shitje individuale dhe të ekipës.Ju përfitoni vend të punës stabil, përvojë menaxheriale nacionale me mundësi internacionale, retreat të rregullt në rajon dhe më gjerë.Nga ju kërkohet :

  • profesionalizëm,
  • qasje serioze për objektivat e pikës dhe
  • korrektësi.

Për cdo informatë shtesë për brendin mund të vizitoni rrjetet tona sociale.CV me një letër motivuese mund ta dërgoni në: info@taisweets.comVetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistim.