AMRE sh.p.k

Monter të mobiljeve

Pershkrimi i punes

 Kompania AMRE shpk në LIPJAN, shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës :

Monter të mobiljeve ,(Kuzhina,Dhoma gjumi etj.)

  • Paga sipas marrveshjes me kushte atraktive dhe shum të mira pune.
  • Të gjithë kandidatët duhet të kenë përvojë pune në montimin e mobiljeve.
  • Të kenë patent shoferin.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: info@amre-group.com, ose të paraqiten personalisht në adresen:  

AMRE sh.p.k. Zona industriale në Magjistralen Prishtinë-Ferizaj (km10).

Tel.: +383 38 751 001