SI Mac – Teknik për makineri (2)

KONKURS PUNE

Fabrika per instalimin e makinerive për perpunimin e drurit “ SI MAC KOSOVA LLC” ne Drenas, shpall konkurs për vende të lira pune si:

  1. Teknikë për makineri – 2

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në: financa@si-mac.it dhe  kosova@si-mac.it

Kontaktoni në numrat:  045 600 446 dhe 045 600 975,

Adresa: Parku I Biznesit – Drenas.